KREMATORIUM


Krematorium je peteročlani Thrash Metal sastav iz Rijeke.


Band je do sada snimio dva demo albuma - "Without Fucking Remorse" (2009) i "Evil Is Released" (2011), a početkom prošle godine dovršili su i svoj pvi full-length album naziva "Body Bags" koji je svjetlo dana ugledao 4. listopada. Album "Body Bags" je objavljen od strane banda na YouTubeu, ReverbNationu, Dropboxu te bandovskom službenom Bandcampu te se može u potpunosti besplatno downloadati i preslušati...


Album sadrži osam dosad neobjavljenih pjesama Krematoriuma, a njihove teme su razne, od socijalno-političkih ("Elections"), preko ispričane priče o suočavanju pojedinca sa svim strahotama rata koje on donosi ("Body Bags") pa do smrti koja nas očekuje u svim svojim oblicima ("Faces Of Death").

Album je sniman isključivo od strane banda u Lazy Shark studiu u Iki, a završni doprinos u obliku edita, mixa i masteringa na album je dao Eldar Ibrahimović, bubnjar osječkog Thrash/Death Metal banda War-Head u svom studiu Armageddon. Cover za album je djelo Dalibora Starčevića.

Krematorium uskoro najavljuje i veliku promociju albuma u Rijeci, a točan datum promocije i nadolazećih koncerata će se znati uskoro.

Line up:
Domagoj Fišeković | vocals
Fabijan Saganić | guitar
Erik Perušić | guitar
Toni Gregov | bass
Dorijan Radmanović | drums

https://www.facebook.com/krematoriumRI?fref=ts
https://www.facebook.com/krematorium.rijeka?fref=ts
https://www.reverbnation.com/krematorium01
http://krematoriumri.bandcamp.com/releases