KARMA - ŽENA MAČKA (OFFICIAL MUSIC VIDEO) (2013)


Spot za pjesmu "Žena mačka" za koju je tekst napisala Antonija Šola, dok glazba i aranžman potpisuje Nenad Čirjak, priča je o ženi koja je doživjela prevaru od svojeg partnera, ali mu u trenucima njegove nevolje ipak odluči pokušati pomoći. Naime, prema scenariju i u režiji Daria Godiča, u spotu Nenu DJ-a otme grupa naoružanih muškaraca i odvodi ga na tajnu lokaciju. Tara o otmici prima video poruku koja u njoj izaziva transformaciju u ženu mačku, te ona kreće u akciju kako bi oslobodila svog bivšeg partnera…



Spot je sniman uz pomoć brojnih statista i na nekoliko lokacija, a prepun je atraktivnih kadrova borbe, Tarinih vratolomija u odijelu žene mačke i jurnjave na motoru po mračnim zagrebačkim ulicama.

Opake kriminalce i Nenine otmičare u spotu glume Antonio Šincek (aktualni Mister Hrvatske), Marko Daničulović (Najbolji model svijeta na Izboru Mister turizma 2010) te Dejan Roginić, a u spotu su glumila čak dva člana Tarine obitelji – brat Gregor Šušelj te njezin kućni ljubimac, bijeli perzijski mačak Billy.

Uz hrvatsku verziju spota, Karma je snimala i englesku verziju pod nazivom ‘Stars’ (autor teksta: Marcus Priessnig) koju će plasirati u Italiju, Aziju, Češku i Slovačku gdje su već godinama izuzetno uspješni i njihove pjesme zauzimaju vrhove top ljestvica.