IVANA BRKIĆ - SVE JE SAMO FOL (LIMITED EDITION) (CROATIA RECORDS) (2006)



TRACKS
01 Luda mala (´Nes RMX)
02 S vremena na vrijeme
03 Tambure
04 Gdje je duši dom
05 Kora pod nogama
06 Gubim vrijeme
07 Nježno, nježnije (Xtreme RMX)
08 Oluja
09 Jače od mene
10 Manijak
11 Luda mala (`80s Version)
12 Odlazi cirkus

________________________________________________________________________________

NAJBOLJI ALBUM GODINE PO IZBORU ČITATELJA OK!A

Ovih dana, u CD-shopovima diljem Hrvatske pojavit će se drugo izdanje novog albuma Ivane Brkić "Sve je samo fol". U odnosu na prvo izdanje, koje je izišlo početkom prosinca 2005, ovo će na sebi imati jedan dodatak: zlatnu vrpcu (pasicu) na kojoj će pisati "Najbolji album godine po izboru čitatelja OK!a".

U tradicionalnom godišnjem glasovanju Face godine, u najtiražnijem listu za mlade u Hrvatskoj OK!u, Ivana je prije nekoliko dana ostvarila briljantne rezultate i zapravo je ukupna pobjednica toga glasovanja. Njezin pobjednički album "Sve je samo fol" osvojio je čak 47% glasova, što znači da je za njega glasovao gotovo svaki drugi sudionik ankete. Ili, drugim riječima, osvojio je taman toliko glasova koliko i svi ostali domaći albumi zajedno.

Uz to, Ivana je osvojila i dva druga mjesta. Druga je na listi najboljih domaćih pjevačica (sa 30% glasova), a također druga i na listi najvećih domaćih hitova, sa singlom "Luda mala", za kojega je glasovalo 29% čitatelja OK!a.

S drugim, "pozlaćenim" izdanjem Ivanina albuma "Sve je samo fol", u CD-shopove stiže i Ivanin poklon za njezine fanove. Riječ je o najnovijoj, luksuzno opremljenoj Ivaninoj promotivnoj mapi, koja po izgledu podsjeća na nekadašnje "longplayke", ali se umjesto vinila u njoj nalazi zgodan suvenir - "gramofonska ploča" od kartona, sa zanimljivim tekstualnim i slikovnim prilozima. Mapu će u svim bolje opskrbljenim CD-shopovima u Hrvatskoj besplatno moći dobiti svaki kupac Ivaninog novog albuma, ali isto tako i oni koji su taj album već kupili. Dovoljno je da u dućan ponesu primjerak kupljenoga CDa.

Mapa je tiskana u ograničenoj nakladi od 600 primjeraka.