KARMA - NEMA PROBLEMA | KARMA FEAT. EDWARD SANCHEZ - NEMA PROBLEMA (OFFICIAL MUSIC VIDEO) (2013)


Dvodnevno snimanje realizirano je u najljepšem beach clubu u Istri, "Saint & Sinner" u Umagu. Neno i Tara, brojna ekipa snimatelja i statisti uživali su ne samo u izvrsnoj atmosferi tokom snimanja već i u koktelima, kupanju i velikom noćnom partyu s vatrometom.



U snimanju španjolske verzije video spota, "La Noche Perfecta", Karmi se pridružio i gost iz dalekog Santo Dominga Edward Sanchez. Ovaj talentirani glazbenik te master instructor zumbe napisao je španjolski tekst pjesme, a uz Tarinu pomoć osmislio je i vatrenu zumba koreografiju za spot. S ovom pjesmom Karma, uz pomoć svojih inozemnih diskografskih partnera (nakon brojnih uspjeha u istočnoj Europi i Aziji), planira proboj i na tržište zapadne Europe, SAD-a i Južne Amerike.


Scenarij i režiju spota preuzeo je Dario Godič i njegova ekipa iz Cinematix Studios, a Karma mu je ponovno poklonila povjerenje nakon prošlogodišnje izvrsne suradnje na video spotu "Subota" koji je prošlo ljeto imao preko 2,000,000 pregleda na You Tube-u. Podršku Karmi tokom snimanja dao je i njihov prijatelj Sebastijan Cimerotič, poznati slovenski nogometaš koji je tokom izvrsne karijere igrao i za hrvatski Hajduk.